Ghid Gratuit

Cum scap de atacul de panică?

Află ce declanșează un atac de panică și cum poți să-l depășești pe cont propriu, indiferent unde te afli

.
Ajută și o altă femeie să afle de acest ghid.

Te-ai săturat să te simți obosit și epuizat în urma unui atac de panică?

Dacă nici tu nu mai suporți să simți cum îți pierzi controlul, cum sentimentul de groază sau chiar acela că vei muri pune stăpânire pe tine, atunci acest ghid este pentru tine

Hai să vedem ce simți atunci când suferi un atac de panică? În general, există o perioadă de incubație care poate să dureze de la câteva luni până la un an înainte ca atacul de panică să iasă la iveală și să se manifeste.

Apoi simptomele ating intensitatea maximă în decurs de până la 10 minute, și corpul tău se poate confrunta cu următoarele senzații:

1. palpitații, bătăi puternice ale inimii sau puls accelerat;
2. transpirații;
3. tremurături sau tremur al întregului corp;
4. senzație de lipsă de aer sau de sufocare;
5. durere sau disconfort toracic;
6. greață sau disconfort abdominal;
7. senzație de amețeală, de instabilitate sau de leșin;
8. derealizare sau depersonalizare;
9. parestezii (senzații de amorțeală sau înțepături);
10. valuri de frig sau căldură.

La nivel afectiv vei simți: teama, frica, spaima, disperarea, neputința.

La nivel mental vor apărea gânduri precum: am o boală incurabilă; nu am scăpare, o să leșin, urmează să mor; o să îmi pierd controlul și o să înnebunesc, o să fac infarct“

Ghidul pe care l-am creat cuprinde trei părți.

1.

În prima parte vei afla care sunt cauzele care duc la anxietate și atacuri de panică.

2.

În partea a doua vei primi 5 exerciții special concepute pentru a putea depăși singur un atac de panică.

3.

În partea a trei vei răspunde la un chestionar format din 10 întrebări simple pentru a despista dacă suferi de vreo fobie mascată

Câteva motive de ce să te înscrii

Povestea din spatele creării acestui GHID Gratuit

Când te uiți la statistici este șocant.

Într-un sondaj din 2020, 62% dintre participanți au răspuns că se confruntă cu un anumit grad de anxietate. (SingleCare, 2020) De asemenea, se estimează că 31% din toți adulți, la nivel global, vor experimenta o tulburare de anxietate la un moment dat în viața lor. (Asociația de anxietate și depresie din America, 2020)

Am scris acest ghid ca rezultat al muncii mele ca psiholog, mai ales că în ultimii patru ani am lucrat cu peste 800 de persoane care aveau nevoie de o metodă eficientă pentru a depăși blocajele și traumele care-i țineau prizonierii stărilor de anxietate și a atacurile de panică.

Încă din 2003, când am început prima formare în psihoterapie experiențială, am înțeles importanța felului în care ne raportăm la tot ceea ce se petrece în jurul nostru. Primul caz clinic cu care am lucrat a fost cel al unui tânăr de 26 de ani, care suferea de schizofrenie și atunci am realizat cât de important este faptul de a cunoaște factorii declanșatori ale diferitelor tulburări emoționale.

Te poți ajuta pe tine și pe cei dragi dacă realizezi că suntem un sistem care poate funcționa corespunzător doar dacă toate părțile tale interioare sunt sănătoase și în armonie.

Ți s-a dat un CORP, care funcționează după propriile mecanisme, o MINTE, căreia îi face o deosebită plăcere să rumege gânduri și o paletă întreagă de EMOȚII, care îți colorează viața în funcție de echilibrul și starea de aliniere pe care o ai în viața ta la un moment dat.

Provocările apar când nu respecți proporțiile între CORP – MINTE – EMOȚII și te conectezi într-o măsură prea mare doar la una dintre ele.

Mi-am dorit dintotdeauna ca ceea ce am văzut că funcționează în lucrul cu clienții mei să pot împărtăși cu cât mai multe persoane și așa s-a născut acest ghid.

Asfel, vei putea înțelege ce se întâmplă în corpul, mintea și cu emoțiile tale atunci când norii anxietății trec deasupra ta și la un moment dat pot devine atât de negri încât să tune și să fulgere, declanșând atacul de panică.

Chiar dacă nu voi putea epuiza un subiect atât de amplu cum este anxietatea și atacul de panică în paginile acestui ghid, te asigur că vei putea recunoaște imediat unde s-a produs dezechilibrul în viața ta și de ce corpul tău reacționează în acest fel.

E timpul să scapi de
atacurile de panică!

.

Nimeni nu își dorește să treacă printr-un atac de panică, dar ce se întâmplă atunci când ești pus în fața faptului și te trezești în mijlocul nopții transpirat/ă?

Nu știi când ți se poate întâmpla, și nici motivul, în schimb poți ști din timp cum să previi sau cum să gestionezi un atac de panică, dacă descarci materialul gratuit.

Copyright © 2023 MihaelaTantaros.ro
Termeni și condiții | Politica de utilizare Cookie

Copyright © 2022 MihaelaTantaros.ro
Termeni și condiții | Politica de utilizare Cookie